Butik –og smagsrummet

Med Duelund Bryglade har jeg en vision om, at kunne transformere mine mange års erfaring med bryggeri som entusiastisk hobbybrygger om til det man kan kalde for deltids professionel brygmester. Hvor jeg før har brygget et småt antal flasker og kun solgt videre til venner, bekendte, samt få andre lokale kunder, så vil jeg med Duelund projektet forhåbentligvis kunne sælge til et bredere og mere kommercielt publikum.

Udover selve bryggeriafdelingen, hvor jeg selvfølgeligt vil producere mine produkter, har jeg også valgt, at have en lille butik, hvor jeg kan sælge mine varer og komme i kontakt med mine kunder. Det meste af mit salg vil selvfølgeligt foregå via internettet og reelt set bør jeg ikke have brug for en fysisk butik, men har dog valgt at tage det med alligevel for, at kunne give noget ekstra til kunderne og mig selv.

Udover at agere butiksrum har rummet nemlig en ekstra fordel. Der vil i rummet være mulighed for, at kunne smage på mine produkter og hygge sig i et loungeområde jeg vil få sat op senere. For mig er det vigtigt, at holde sig i tæt kontakt med kunderne og lade dem få et indblik i hvordan processen forløber sig når jeg brygger mine øl. Dette er den primære årsag til, at jeg har valgt at investere i et fysisk rum, hvor kunderne kan komme ind og tilse produkterne i hyggelige omgivelser og få et ekstra indblik i hvordan hele processen foregår fra malt til færdig øl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.