Det første rum

Jeg har fået taget det første spæde skridt i opbygningen af mit bryggeri, Duelund Bryglade. Mit bryggeri vil være af mellemstor størrelse og vil fordele sig over 3 rum, som er inddelt i flere sektioner. Det første rum vil være hovedrummet, hvor det meste af brygningsprocessen vil foregå og hvor jeg vil holde mit eget personlige kontor. I det andet rum vil selve gæringen foregå. Jeg har valgt, at holde gæringen og resten af brygprocessen adskilt af forskellige årsager, som jeg også vil komme ind på senere i løbet af bloggen.

I det første rum vil selve brygningen foregår og det er også det klart største rum hos Duelund Bryglade. I rummet er der en hel masse inventar, som skal der skal købes ind og udover en masse udstyr skal jeg selvfølgeligt også have gjort rummet pænt for min egen skyld og for de besøgende, som ønsker at se hvordan brygningen kommer til, at foregå. Jeg har en drøm om, at jeg når bryggeriet er kommet op og køre, at jeg vil få mulighed for, at kunne vise købere og andre eventuelle besøgende rundt i bryggeriet og vise hvordan processen foregår skridt for skridt.

Rummet vil være opdelt i flere sektioner, hvor jeg udover mit kontorhjørne også vil have nogle solide arbejdsborde til at kunne styre processen fra, hvor jeg også skal have opsat tanke til destillering af produkterne. Hvordan denne proces foregår og hvilket udstyr der skal købes ind vil jeg selvfølgeligt også komme ind på senere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.