Duelund Pale Ale

Jeg har nu for alvor fået gang i bryggeriet og er netop gået i gang med min første produktion af min specielle pale ale, som jeg selvfølgeligt har døbt Duelund Pale Ale.

Min Duelund Pale Ale er en lidt utraditionel pale ale. Hvor mange kender den klassiske amerikanske eller indiske pale ale, så har denne taget en lettere drejning og er hvad man kan kalde for en klassisk dansk pale ale, hvor jeg gør brug af planter fra den danske natur til, at skabe en let og forfriskende oplevelse, som samtidig er anderledes og ikke noget man typisk vil finde.

Kendetegnende ved min pale ale er, at jeg i opskriften bruger hyldeblomst. Hyldeblomst er ikke en traditionel ingrediens når man tænker på pale ales, hvilket er en skam, da det i den grad er en ingrediens, som kan tilføje noget ekstra smag og runde til en god let øl.

Jeg startede brygningen af de første flasker i onsdags, hvor jeg sætte mit gærprodukt i gang og efter 3 dage, kunne jeg endeligt komme i gang og for alvor begynde, at bruge maskinerne i brygladen.

Det var en ren fornøjelse og det meste af processen har indtil videre forløbet med minimale problemer. Der opstod en lille situation med den ene af min mæskningstanke, men dette blev hurtigt løst og indtil videre ser det ud til, at tankene kører fremragende og de virker også fantastisk effektive og ligner for alvor, at den dyre investering var det hele værd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *