Flaskefylder og depotrum

Med de fleste dele af selve brygningsprocessen sat op, er jeg nu nået til det næste store skridt, som også er der hvor processen færdiggøres.

Som en elsker af kvalitetsprodukter og med en ihærdig passion om, at kunne give mine kunder det bedste produkt for deres penge, så er præsentationen meget vigtig. Derfor skal mine øl selvfølgeligt også på nogle flotte flasker med pæne etiketter.

BrygladeTil dette har jeg endeligt fået sat min flaskefylder op, hvor det færdige produkt kan hældes på flaske og knappes til med kapsel.
Der er et utal af flaskefyldere på markedet. Jeg har selvfølgeligt valgt en, som gør, at jeg kan påfylde så mange flasker jeg har mulighed for af gangen og nemt montere kapsler.

Selve maskinen kan påfylde 12 flasker af gangen og via et trykluftssystem automatisk påsætte kapsel på flaskerne, så jeg ikke selv skal stå og have besværet med dette.

Udover dette jeg har også fået sat mine hylder op til depotrummet, hvor mit varelager skal stå placeret. Rummet har jeg fået opsat med en stor række hylder i egetræ, hvor flaskerne let kan placeres i nemt flytbare kasser, som nemt kan transporteres ud i butikkerne eller ud i mit smagsrum.

Det sidste jeg nu mangler er, at få min printer hjem til etiketterne. Jeg har allerede fået færdiggjort designet for etiketterne, men printeren blev desværre lidt forsinket, så har ikke fået afprøvet det endnu, hvilket jeg selvfølgeligt ser frem til, da det er det sidste jeg mangler for, at kunne fuldende mit produkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.