Første salg og sommer-øl

Sommer-ølSelvom det måske kan virke lidt mærkeligt, at skrive om hvordan det går med mine salg, så har jeg dog alligevel valgt, at komme med en hurtig opdatering. Jeg har netop fået afsendt min første leverance af min Duelund Pale Ale og kan nu endeligt officielt markere butikken med, at have udført salg.

Jeg har netop sendt 10 kasser af sted med min pale ale til den lokale vinbutik, som jeg viste en stor interesse for min pale ale og kombinationen med hyldeblomst var især noget, som imponerede Anders nede fra vinhandlen. Udover at have sendt kasserne ned til vindhandleren, røg der også 2 kasser ned til den lokale kro, som samtidig har lovet, at promovere øllen med et specialtilbud i løbet af de to næste uger, som forhåbentligvis kan skaffe flere interesserede kunder til Duelund Bryglade.

Udover, at kunne fejre mit første officielle salg, så har jeg også haft travlt med, at udarbejde opskriften til min sommer-øl. Jeg har gået og eksperimenteret med nogle forskellige urter og ingredienser. Jeg havde forestillet mig, at hyldeblomst skulle være med igen, men kombinationen sammen med den danske lynghonning viste sig ikke at være så god.

Lynghonningen er dog noget, som jeg ser uhyggeligt meget frem til, at se hvordan det fungerer i min sommer-øl. Den har en god kraftig, men samtidig rund smag, som er med til at skabe en god fylde til øllen. Det eneste jeg mangler nu, er blot en ingrediens til, at kunne runde øllen af og for alvor sparke gang i sommeren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *