Hjelper bror min med stilen

Vi jobber hardt på min brors leilighet, og det har virkelig vært en skikkelig boom siden vi startet. Maling og gulv er klar og han har begynt å bevege seg i sine møbler. Baderommet blev virkelig pent gjort – det er helt klart min favoritt rom i leiligheten hans. Men nå skal jeg hjelpe ham med å komme inn i en pen stil hjemme.

 
Du må forstå hvordan å finne rett online
Selv om jeg kan være et par år for gammel til å tilhøre ”Internet generasjonen” så har jeg alltid vært en talsmann for nettverket og mulighetene som finns der. Derfor tenkte jeg selvfølgelig at min bror skulle satset på å prøve å kjøpe så mye som mulig via Internett i stedet for gjennom butikken, fordi du ofte får mye bedre priser og leveringsvilkår på den måten.

 
Vi begynte å lete rundt på chilli.no som har et veldig godt utvalg av innendørs og utendørs møbler, og det ble et par ting på bestillingslisten derfra. Mest interiør denne gangen, men det var også møbler som så veldig interessant ut. Min bror ønsker å tenke litt mer på disse møbler fordi han ikke kunne bestemme helt hvilken farge han ønsket mest, slik at vi kan vente et par dager før vi bestiller.

 
Hvordan finner du den rette kunsten?
Det vanskeligste har vært å finne egnede motiver å ha på veggene. Det skal virkelig føles egnet og unik for den personen som vil leve i leiligheten, fordi du vil se det hver dag. Vi har sett på mange forskjellige varianter, men ikke helt bestemt seg her. Min bror er inne i hard rock og motiver som føles rock og tøff, og selv om jeg personlig ikke ville velge den motivtypen så er det faktisk hans hjem, og han bestemmer.

 
Vi har funnet en veldig ryddig tapet med Elvis på som vil dekke en vegg i stuen. Det føltes virkelig unik og stilfull , og vil passe min bror perfekt! Hvis du har en slik detaljert bakgrunnsbilde så trenger du ikkeså mye mer på veggene i rommet heller. Kanskje det er nok til å sette opp noen vegghyller der han kan sette opp noen stearinlys og pyntegjenstander .

elvis-tapet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *