Motion og træning

Når man bruger det meste af sin hverdag på, at brygge øl, så får man selvfølgelig en god slat motion når der skal løftes tunge ting og bruges meget energi igennem hele brygningsprocessen. Der er dog et lille problem i og med, at man også drikker en stor mængde øl hver dag til smagstestning og forskellige interesser. Som mange ved, så er øl ikke helt sundt for kroppen i for store mængder og kan give en lidt alternative kropsfigur hvis man ikke passer på.

Derfor går jeg ud over min brygning også meget op i min daglige træning og sørger for, at få dyrket motion enten ved, at tage en cykeltur eller tage et smut i fitnesscenteret. Jeg har i lang tid været en ihærdig fitness-gænger og har for nylig taget et ekstra skridt i, at få noget mere ud af min motion. Efter en masse gode råd og vejledning fra min instruktør, har jeg bestilt en række kosttilskud inde fra Svensk Kosttilskud, som skal hjælpe mig med, at få endnu mere ud af min træning og få mig i en god form, hvilket jeg har en forhåbning om, at jeg kan opnå i løbet af året.

Jeg har nu kørt med de tilskud jeg købte hos Svensk Kosttilskud et par uger og kan godt mærke, at de var pengene værd. Jeg føler, at jeg får meget ud af min træning og at det i det samlede forløb er det hele værd og ligner noget, som kan hjælpe mig på vej for, at nå min ønskede form.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.