Nye møbler til smagsrummet

Jeg er nu begyndt, at få et større antal kunder, som både køber mine produkter ude i butikkerne, men som også kommer forbi Duelund Bryglade og køber direkte ved mig. Med den solide tilstrømning af kunder, så var det også på tide, at jeg endeligt fik taget mig sammen og fik sat hyggeområdet op i smagsrummet, hvor kunder og gæster kan komme ind og nyde mine produkter i hyggelige og stille omgivelser.

Smagsrummet var det sidste, som manglede at komme på plads og med den store tilstrømning af kunder, var det også på sin plads, at gøre det bedste ud af netop dette og give kunderne det bedste af det bedste, så de får en god oplevelse når de kommer ud til mig.

Jeg valgte, at indrette området med møbler fra den møbelbutikken Trademax, som sælger kvalitetsmøbler til billige varer og havde nogle fantastiske sofaer på tilbud, som passer perfekt ind i smagsrummet.

Udover sofaerne og bordene fra Trademax, så har jeg også fået fat i to opbevaringsskabe med hylder, hvor jeg flot kan præsentere mine forskellige produkter og opsætte informationsplancher, hvor mine gæster kan læse om hvad de forskellige øl indeholder og læse om hvordan produktionen har forløbet sig.

Rummet har i den grad nu taget form og er endeligt blevet til en oase, hvor mine gæster kan nyde en god øl i hyggelige omgivelser. Det var i den grad tiltrængt som prikken over i’et for Duelund Bryglade og jeg føler også, at hele mit bryggeri har alt hvad der skal til nu for, at kunne skabe kvalitetsprodukter og for alvor markere sig på markedet som et af Danmarks bedste og mest hyggelige bryggerier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.