Rundvisning i bryghuset

Med Duelund Bryglade har jeg en passion om, at kunne producere og levere produkter af højeste kvalitet og samtidig give kunderne og andre interesserede et indblik i, hvad der siger at have et bryggeri.

Jeg har derfor også som tidligere nævnt opsat en lille butik tilknyttet Duelund Bryglade, hvor der også vil komme et smagsområde, hvor folk kan sidde og nyde en god øl i hyggelige omgivelser.

sofa-i-loungenUdover, at kunne tilbyde folk dette, giver jeg også kunder og andre interesserede muligheden for, at kunne ind og se bryggeriet og følge med i processen fra råmateriale til færdigt produkt. Efter at have smidt en annonce i lokalaviserne, fik jeg en lang række henvendelser fra interesserede, som ønskede at komme ud og få en rundvisning.

Denne har jeg netop lige færdiggjort og det var en sand fornøjelse, at kunne vise folk rundt og lade dem få et indblik i hvordan bryggeriprocessen forløber sig.

Jeg havde 7 interesserede deltagere med, som stod klar ude ved bryggeriet klokken 13. Jeg holdte først en lille introduktion på 20 minutter, hvor jeg snakkede om mit projekt, hvorefter jeg tog dem ind i det hellige tempel og viste hvordan jeg benyttede mig af mine ingredienser til, at finde frem til nye smagstyper. Turen tog cirka 2 timer, hvor min gæster havde rigelig med mulighed for, at smage på mine produkter og få et indblik i hvordan processen forløber sig når jeg brygger mine øl.

Det var i sandhed en fornøjelse, at vise folk rundt og noget jeg glæder mig meget til, at gøre igen i fremtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.